Emma Johansson

2012-10-31
19:46:27

Promenad
I dag på efter middag så kom jag och mina kompisar Alexandra och Therese på att vi skulle gå från Sätra till Valbo köpsenter i dag. Det tog en stund men vi kom fram till slut, men vi var tröta i både ben och fötter.
 

2012-10-27
16:32:36

Halloween fest
Då har man varit på halloween  fest i Fredags med kompisar, riktigt trevligt och roligt var det :D. Jag klädde ut mig till en misshandlad spöke, och sen klädde Jessic ut sig till en jävul, Therese till en riddare, och Alexandra klädde ut sig till en vampyr.
Jessica, Therese, Jag och Alexandra

2012-10-25
21:45:51

Rolig dag :D
I dag har man varit till smörnäs med klassen :D hade super kul. Dagen började med att jag, Therese och Jessica  fick skjuts till Smörnäs av Alexandra. Och när vi på väg så det första vi gör det är att vi åker till en åter vänds gränd så vi hade åkt fel. Så föraren Alexandra tar fram sin GPS och såg till att vi åker rätt igen. Efter det så åkte vi brevid järnväg, och möter ett dåg och då skriker Alex som kör "AAA det kommer ett tåg på vägen" Vi andra skratade lite och så fick hon se att tågen var brevid vägen. Efter det så såg jag att vi skulle åka under E4 men jag sa " Nu åker vi över E4" haha lite tokigt blev det. Men sen var vi framme, och underdagens gång så gjorde vi olika redovisningar som vi skulle göra och lite gran där till. Sen slutade vi tidigt och då åkte vi ner på stan och fixade lite in för morgon dagen :D.
Mot Smörnäs!! med Taxi Alex                                        Framma i Smörnäs och solen lyser :D

2012-10-22
16:34:19

Vad har man gjort?
Det var ett tag den jag skrev på bloggen nu. Men man har haft lite garn att göra och inte haft orken. Ja det man har gjort är, lördagen 13 så hadde jag film mys med kompisen Therese :), super kul hade vi det :D. Sen på onsdagen 17 så hade man planering i prodjektarbete om Trollet Trullsa vad vi skulle göra, Sen på kvällen hadde man scaouter och då bakade vi en socker kaka i trianglaköket, de ni och det fungerar :). Torsdagen där var man trollet Trullsa och barnen fick lete efter sifror som trollet hade tappat bort. På fredag åkte jag till Dalarna till min under bara pojkvänn <3 fick också sälskap ut av Alexandra som skulle till leksand och hälsa på en kompis :). Och i dag Måndag 22 så var man troll för sista gången känsed lite sorligt men det har varit kul :). och den här gången fick barnen lite skatt, och trollfrukt :) Sen blev det hem till Alexandra och skrev ner det vi skulle göra och blev bjudna på smoodie i whisky glas hihi XD
.
Lördags mys med Therese
Socker kaka
Sifrorna som barnen fick lete efter
Mot Dalarna med Alexandra
Skatten och en bild där Trollet Trullsa bor.
Trollfrukt
Smoodie i whisky glas :)
 
 

2012-10-11
17:47:20

Projektarbete
I dag har man gjort grupp arbete med kompisar och gjort projektarbete. Jag kläde ut mig till troll :) riktigt kul var det :D. Efter vi hade gjort projektarbete så gjorde vi lita andra arbeten som olika ramsor med rörelser till, och en egen dans. Allt detta har vi gjort så vi var jätte duktiga i dag. :D
 
 
Jag som Troll
Alex, Tessan, Jessica och jag redo för att göra arbetet :D

2012-10-08
18:40:10

Helgen
Har haft en underbar helg med min sötnos Mikael och med vänner. Helgen började med att man får veta min överasking som sötisen har gjort. De var ett hjärta som han har hjort, jätte fin blev jätte glad :D. Sen på lördagen så åker man till Rättviks marknad för sörsta gånen. Och man hittar ett hjärta som står "du och jag på". sen på kvällen blev det att bowla lite super kul har inte bowlat på jätte länge. Sen på söndag blev det en massa mys och hem färd för mig. Men får träffa min sötis i gen den 19 :D Längtar som bara den!!!
 
 
 Fina hösten i dalarna   
                                       Överaskningen som man fick av sötisen
                                                 Bowling med Emelie, Jonas och Mikael
    Hjärtat som jag köpte på marknaden som senare fick sötisen den av mig
                                                       Hem färd för mig till Gävle 

2012-10-04
18:38:00

Kanelbullens dag
Kanelbullens dag i dag så då har man ätit en kanel bulle :)

2012-10-03
21:19:49

Scouter lära sig om vad som är farligt med eld
I dag på scouterna så fick barnen lära sig hur man ska släcka elden om det skulle brinna på en kompis eller någon anhörig. Jag och Theres fick fixa med triangla köket. det var skoj och barnen var jätte duktiga :-)
 

2012-10-03
16:23:06

Första inlägget
Då har man också skafat en blogg efter mycket om och men :P

2012-10-03
16:03:22

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.