Emma Johansson

2013-02-24
21:01:57

Underbar helg!!
Helgen har varit helt underbar :D på fredan hade jag och min kille jätte mysigt, och sen på lördan så gick både jag och killen upp kl 7:30 på en lördag, för att vi skulle gå på sagan om ringen maraton hos en klass kompis kl 9:00 på morgonen. vi käkade pizza och sen blev det tacos och så tog vi en paus och tittade på melodifestivalen och sen blev det att se sagan om ringen igen då. Men det var en jätte trevligt, och vi hade det roligt. Och i dag har man bara tagit det lungt och nu blir det att titta på Johan falk film. :)

2013-02-14
18:42:03

Alla hjärtans dag
Glad alla hjärtans dig på er alla :)
 

2013-02-13
22:20:36

vad har hänt och Hockey!!
Jojo det har varit sen man skrev sist man har haft jätte mycket att göra nu i skolan, det är bara läsa, läsa, lära och åter igen bara läser. Det är så mycket man ska läsa i skolan nu så man hinner inte göra något annat än att bara läsa. Så det man har gjort hela tiden bara läst en massa böcker typ :). Men i går den 12 februari så var jag och min kompis Therese på våran första köpta hockey match Brynäs mot Timrå i går :D, biljeterna var billiga de kostade bara 50 kr, men vi fick lägga till en 10 kr för vi förbokade eller vad det nu var. Så det blev 60 kr helt enkelt :) billigt och bra. Arenan var fullsatt och alla biljeter var slut sålda, det var så järka fränt :D att det var så många som gick på matchen. Men allt detta heftiga och detta så spelade brynäs inge bra :(, de var för avslapnade, de viste inte var de har varandra i pasningarna, och var bara utsprida, inte så kul slut, de förlorade med 3-4 i straffar :(. men en trevlig kväll var det än då för pucken van XP hihi. I morn är det skola igen och alla hjärtansdag :)
 
Bilderna är på mig och kompisen Therese när vi är på väg till matchen. Och en bild som jag hittade som någon har tagid som visar hur vi gjorde i början innan de började matchen. Jag och några fler står där i mängden :D