Emma Johansson

2013-03-24
18:31:14

En lista på vad som ska göras!
Ja ha då har man lite gran att göra igen, Man kan säga att jag kommer att tycka om dagarna och inte tycka om dem. Men om man tänker på vad man har gjort för skoj så hade jag det jätte revligt dag i går hemma hos den underbara Alexandra och fira henne på födelsedagen :D super trevligt och skoj har det varit. Men nu ska vi se vad dagarna har att erbjuda den här gången.
 
V.13
måndag: tvätta och städa lite.
tisdag: treffa handledarn och packa.
onsdag: åker till sötnosen min <3
torsdag: - fredag gå på clach of nation i falun
lördag: åker på kryssning
söndag: kommer hem och glöm inte att ställa fram tiden till sommar tid då :)
 
V.14
måndag: åker hem till Gävle igen
tisdag -fredag: är på pratik
lördag:  fyller år, men får inte fira min födelsedag måste sitta och göra om en hemtenta
söndag: inget planerat
 
V.15  till V.17
från måndag till fredag har man pratik sen någon lördag och söndag blir det att hitta på något kul eller bara vara hemma och vila lite.
 
Så ser veckorna och dagarna ut för till fälle. Vad som kommer att hända sen, ja det visar sig sen :)
 
 

2013-03-18
19:41:25

mycket som ska hända här nu :)
jaha nu vet man vad man ska göra framöver, först ska man komplentera min hemtänta, enling min lärare. men det försod jag nästan att jag skulle göra. På lördag ska jag och Therese gå på scaout möten under dagen, sen på kvällen ska vi gå på fest hos en kompis. Nästa vecka så ska man åka till min underbara älskade Mikael, sen ska både han å jag och släkten åka på krysning :D ska bli skoj. veckan efter det ska man gå på pratik och så fyller man år. Som sagt man har lite gran att göra.
 
Men just nu så saknar jag min underbara älskade Mikael <3

2013-03-12
21:29:00

Skolan galna dagar och intresanta dagar.
Ja det har varit lite mycket på senaste dagarna, Men man kan säga att det har varit stresigt när man gjorde en tenta här den 8 mars. vet det en hemtentan och så var man med några vänner som också skulle göra hemtentat. Tentan skulle börja kl 9:00 prick, när man skulle börja så funkade inte sajten där vi skulle hämta tentan, den krånglade och så fick vi börja 9:45 ja och vi skulle bara klara kl 15:00. Man skrev som en galning, sen fick man höra att det vart för läng med en timme, men när klockan börja närma sig 16:00 så vart man stressad att man blev lite otrevligt mot sina vänner. (men som i dag kan skratta åt) sen fick vi höra att det var för längt igen till 18:00 bara för att det har krånglat och många var inte klara. Då kan man säga att nivån skönk lite men man skrev jätte mycket så man fick skriv kramp. Men man klarade av att skriva klart den efter 8 timmars skrivande från början till slut. Så nu väntar man på att se om man klara den eller inte. Sen i måndags så började en ny kurs som heter ledarsakep för lärande. Än så länge så har den varit jätte intresant och jag tror att jag komer att lära mig något av detta :). Och i dag harv man tagit kontakt med min LLUare (Handledare) om att treffas och prata om en guppgift som man ska göra. Sen blev det att fixa lite böker till kursen så det kommer att svida i plånboken efter detta. och sen tillsist gått in på skolans Blackbord och fixat lite gran där på en kurs som man läser om, som man bara väntar på att tentan ska göras. Men man får ta en dag i taget, så kommer det att gå bra :) och så kan jag bara säg amed stålthet det är bara 10 månader kvar till jag har pluggat färdigt och är förskole lärare :) tiden går fort och hoppas att det går bra för mig i framtiden :)