Emma Johansson

2013-05-26
19:47:54

Ja vad har hänt
Jag är lite dålig på att blogga men hinner inte att göra det bara. Men Det som har hänt det är att man har pluggar och varit med vännerna och sprungit vårrset. den 18 var det Eurovision song contest. Och med det så hade vi en mys kväll med vännerna vi grillade och sen hade vi det lite mysigt och såg på tv tillsamans.  Sen den 23 sprang man vårruset som är på 5km och min tid blev 36:56. en bra tid tycker jag då för att vara otränad. Men nu vänar det mer plugg under veckorna och det är inte så långt kvar till sommar lov :-)
 
Grilling med vännerna
Vårruset när vi har kommit in i mål :)
 

2013-05-13
16:21:36

Första dagen i den nya kurrsen!
Ja då har man börjat på en ny kurs en kurs som värkar bra. Men tanke på att man ska skriva exsamens arbete i hörst :). Under skol dagen så fick men en väldingt lång rast. Så vad gjorde man då. Jo vi la upp en fot på bordet och det var lite underhålande. Hihi ja jag vet att man inte får ha föttern apå bordet men än då vi hade det väldigt kul i alla fal. Och det är huvudsaken att man har kul på skolan med sina vänner :D
 
Våra fötter på bordet.
 
 

2013-05-07
19:46:56

Träning
Ja då har man gjort sin första jogging tur. Men kan säga att det gick så där jorde en intervall träning, joggade i två minuter sen gick en minut, efter ett tag så sprang jag en minut och gick i två minuter. efter ett bra tag så gick jag resten av vägen. Jag måste träna mer så enkelt är det. Man får lägga upp en olanering så man gör det varanan dag fram till den 23 maj då ska man jogga 5 km på vårruset de ni :P. Så det är bara att börja träna för fulla muggar :)
 

2013-05-06
20:56:32

En trevlig helg och en bra dag
Hejsan hoppsan alla glada :) hoppas att allt är bra med er. Med mig är der bara bra. I helgen var man hos sötnosen min och jag hade det jätte bra och mysigt. På fredag så åkte jag till min Micke, men vid tågstationen när man väntade på tåget så var man med kompisen Anna som skulle åka hem, och så treffade jag en gammal klass kompis som jag inte har sätt på jätte länge :D helt underbart att träffa henne :D. Sen på Lördag så var jag Micke och hans föräldrar ut och käkade lite mums mums vad god mat det var på en resturang i Falun som har Grekisk tema. Sen på Söndag så käkade man frukost på balkongen med sötisen efter det så var man ute på en LÅNG promenad med sötisen, vi gick typ en mil enligt honom då. Samt så tog man lite bilder. Sen i dag så har jag fått lite vuxen poäng :) har ringt till läkare och bokat om en tid, känner mig så duktigt efter som man har ju telefon skräck. Det menas att man inte vågar att ringa till vem som hälst hur som hälst, men klarade av det nu i alla fal :D. Sen har man varit duktig att plugga och skrivit en uppgift klart, bara en kvar :D. Så nu kan man bara slappa och ladda uppbaterierna tills i morn som berstår av plugg och handla mat eftersom kylskopet inte gör det åt en ;). Ha en bra kväll :).
Frukost på balkongen
 
En promenad på en mycket gammalt järnväg som inte använs.
 
Vatten bäck efter vägen, så fint och det merk att det är vår :)
 
På vägen hem gick vi genom skogen, en mycket fin väg om jag får säga det själv :)
 
 

2013-05-01
16:54:41

En trevlig valborg
I går hade jag en mycket trevlig sista april med mina vänner. Det som vi gjorde var att fixa en jätte god mat och sitta och pralta lite. efter maten så var vi så mätta så att vi bestämde för att vila lite och sen gå ner till en brasa och titta lite på den en stund, sen blev det hem och prata lite och tog en fika och prata lite mer. som sagt en mycker mycket trevlig kväll :D