Emma Johansson

2013-10-27
18:00:19

Tänker
Jag sitter och tänker lite gran på julklappar och när jag ska flytta. Julklappar nu tänker ni nu säkert. Och då säger jag att man ska vara ute i god tid, för man vet aldrig sen om man har pengar eller tid att fixa julklappar. Men har några idér om vad man kan köpa och till vem, något mer säger jag inte, det är en hemlis. Sen när de gäller flytten, jag har en plan på att jag ska flytta till min kille. Då tänker jag lite på att säga upp lägenheten och när kan man börja packa ner saker mina saker i lådor. vist jag har en plan på när jag kan göra allt detta. Jag ska försöka säga upp lägenheter så fort kan jag nu. Sen de här med att packa ner mina saker, ska börja med att ta upp lite lådor i noveber någon gång och kanse fixa fler lådor uefall de inte räcker till. Men jag hinner, ska inte stressa upp mig så mycket på de nu. Nu ska jag fokusera på de sista dagarna på skolan och på vad som ska göra. Och så klart på flytten för den finns altid i mina tankar. Men nu blir de att se på vad man ska  göras i veckan :-). Och så vill jag också bara säga att jag och min vän Tessan är godkända på examens arbetet :D är så nöjd å glad. Vi hörs hej då.

2013-10-14
20:02:40

Bilder
Något som jag tycker om att göra det är att knäpa kort. Jag har varit å tagit lite bilder på ett ställe som heter Silfhytteå. Det ligger lågonstans i Hofors. Sen får ni se bilder från helgen jag och min kille och en vän åkte till Molkom och köpte en jeep.
 
Silfhytteå
En liten å som ringer från en sjö till en annan sjö
Slagste, för ni som inte vet vad det är så är det överblivet räster från järn som man värmde upp förr. De om blev över gjorde man byggstenar av och använder dem till grunder till hus. Om ni vill veta mer sök på googel ;)
Blåklockan blommar
killens nya jeep
 
Sista bilden får bli på trädets finna färger