Emma Johansson

2013-09-30
16:50:00

Shopping i dag :)
Igår var jag och min vän Anna på en liten shopping tur tillsamans. Och så tog vi en liten fika också :) mycket trevligt var det med :). Det jag har köpt är en vit tröja och ett par nya jans det behövdes. Sen köpte jag rosabandet reflex, så nu stödjer jag kampen mot bröstcancer som vad 9 kvinna drabbas. Gör du det också köp en rosabandet reflex så stödjer du också kampen mot bröstcancer!!!
 
Min och Annas fika stund :)
 
Mina nya kläder
 
Råsabandet reflexen och stjöd med i kampen mot bröstcancer!
 
 
 
 

2013-09-26
15:06:31

Dålig uppdatering
Jag vet att det är en liten dålig uppdatering. Men ibland vet jag inte vad man ska skriva för något. Men det som har hänt är att man har inte gjort så jätte mycket om dagarna. Har klippt och färgat håret, fått mina nya glasögon. Men förra veckan så så gjorde jag en storstädning i lägenheten, gymmade lite och köpte 3 st varma tröjor så nu behöver jag inte frysa i hösr/vinter :). Sen har man fixat lite med examensarbetet, haft film kväll. Den här veckan har man inte gjort så mycket bara irriterat på byggandet utan för huset. De håller på att bygga om för fullt nu och det ser ur som en arbetsplats just nu då. Men det kommer att bli fint :)

2013-09-09
17:46:26

En spänande dag
 
I dag har jag och min vän Tessan varit ut till en skola och pratade med barn som går i åk 2 om vad Scouter är för något. Barnen pratde mycket om vad det har och massa andra saker. Sen cyklade vi till skolan och lämnade tillbaka böcker som jag har lånat. Sen såg vi att mecenat var på skolan, vi gick och tittade lite och så fick vi en bok att skriva i. Sen cyklade vi ner till stan och tittade runt lite. Sen går vi att det delade ut tårta på galerian nian i stan och det var för att det var tydligen 9/9 dagen. Sen är det klamydia dagen och de delade ut nyckelband, nyckelringar som man kan ha kondomer i och självklart lite kondomer. Efter det så hittade jag en ny halsduk, en snygg tröja och ett armband. Nu sitter man hemma och bara tar det lungt tills en ny dag i morn.
 
 

2013-09-02
20:24:00

En trevlig dag igår
Igår hade jag en jätte trevlig dag. Riktigt roligt att få träffa lite nytt folk, och lite trolkarar och häxor riktigt kul :D här kommer lite av det bästa bilderna jag tog i går :)