Emma Johansson

2013-01-31
22:09:47

Hockey
Jaha i dag så är det fjärde gången som man går på hockey gratis. Hihi i bland lyckas man bra hihi. Jag kom på att tänka på en sak det var typ för ett årsen som man gick på hockey förförsta gången :) hihi tänk vad tiden går fort. Men I dag förlorade brynäs mot färjestads med 1 - 7. Det kändes inte okej på 25 öre.
 
En bild i repris kan man säga hihi på mig och vännen tessan :D
 
Brynäs IF mot Färjestads BK

2013-01-21
12:18:43

hänt mycket!
Det var ett tag sen man skrev här, och det har hänt lite grejer :P. I trorsdags så var man ute med skolan och åkte skidor, de var skoj det :), Sen på Fredan så var man till frissan och klippte sig, Jag blev jätte nöjd :D, sen kom min älskade Mikael <3 hit under helgen. I lördags var men på födeldags friande hos min kompis Tessan som hade fylt år :). Vi hade det jätte trevligt och skoj :D,Vi satt och åt goda gröndaker och lite chips, sen spelade vi spel och pratade lite om allt möjligt skoj. Som sakt mycket trevligt och skojit :D
 
 
En massa skidor med klassen :)
 
En grupp bild på jänget :D 
 

2013-01-14
20:08:42

Skid åkning
I dag har man provar på att åka skidor för första gången på väldigt länge, jag tror att jag inte har åkt skidor sen jag var typ 6, 7 år gammal. Men men det gick fruktansvärt bra i alla fal. Kul var det också hihi, på torsdag så ska vi ut och åka igen fast med skolan då. ska bli spänande att se hur det kuller att se :), när vi hade åkt färdigt så gick vi hem till alex och drack lite choklad och åt bulle.
 
Bilden visar uppstälning på skidorna, sen ser ni lite olika bilder på när vi är ute och åker, och sen har vi chokladen och bullen :) en trevlig dag var det :)

2013-01-11
17:10:15

Äventyr
ojoj vad det har snöat och blåst i natt. Man kan säga att alla som skulle åka bil i dag fastade många gånger i dag, bara för att komunen inte har plogat. Men i dag så har man åkt till Alborgen med klasskompisarna, vi blev bara 7 st med mig in räknat, så vi delade upp oss i två lag som bar ojämn, Men kul hade vi det :D. Men på väg hem så åkte vi i 2 olika bilar, och kompisarna framför åkte ner i diket, tyckte synd om dem så vi hjälpte dem så mycket vi kunde. och till sist kom en som kunde dra upp oss. Men gud vad halt det var under snön så man kan förtå varför det var svårt att komma upp. Resten av resan hem så tog vi det lungt och försiktigt. Man kan säga att man hade ett roligt äventyr :) 
 
 
 
Här ser man hur de satt fast, och de försöker att ta bort snön under bilen. de blåser och små snöar. 
 

2013-01-10
11:27:46

Oäntat besök
I går så fick jag ett oväntat besök som jag inte vite om, min underbara kusin och två vänner kom och hälsade på :D, riktigt skoj, vi satt och pratade lite och sen tog vi bussen ner mot stan och käkade lite och hade det trevligt. Och i dag så fick jag också ett oväntat besök, fast inte lika rolig, sitaren kom i dag och tittade på ventilationen jag viste att de skulle komma men inte förns på fredag altså i morn, jaja lagomt glad var man när man blev väkt ut av att dörr klockan ringet inte okej. men men inget som man kan göra någåt åt helt enkelt. Senare i dag så ska man gå på middag hos en scout ledate ska bli trevligt :)
 
Bild på kusinen och vännerna :)
 

2013-01-04
12:13:44

hänt uder året 2012
Satt och tänkte en dag om hur mycket man hade gjort under 2012. De jag kom fram till att jag har haft ett helt underbart och med en massa skratt de här året med mina underbara vänner :D. så jag har gjort ett kolage på under de bästa dagarna, som jag hade :). Så hoppas jag på att får ett lika roligt år 2013 som jag hade 2012.